Huisartsen van Daelen & Willems

Ons Corona-virus beleid

Er worden geen handen geschud
Neem altijd eerst telefonisch contact op (of stuur een e-consult)
Kom alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft
Wij houden zoveel mogelijk telefonische consulten
Voorlopig zijn er geen inloopspreekuren
Niet-kritische controleafspraken worden zoveel mogelijk uitgesteld
Niet-kritische lab-onderzoeken worden zoveel mogelijk uitgesteld


Vragen over Corona?
0800 – 1351

Spoed Online diensten Afspraken

Er zijn voorlopig géén inloopspreekuren!

Uw mening telt

In het kader van de praktijkaccreditatie, een landelijk kwaliteitskeurmerk voor huisartspraktijken, ontvangen wij graag uw feedback over de werkwijze van uw huisarts en de organisatie van de huisartspraktijken in De Lloods. Uw input wordt gebruikt om te zien op welke punten wij de kwaliteit van uw huisartsenzorg kunnen verbeteren.
Daarom vragen wij uw medewerking voor het invullen van een vragenlijst. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en het invullen van een vragenlijst duurt 5 – 10 minuten.

dedokterbinnenkijken-lloods-12

Hoe werkt het?

Vraag een link aan de assistente en geef uw e-mailadres aan haar door (als dat nog niet in uw dossier staat). Binnen enkele dagen krijgt u een mail toegestuurd met daarin een link naar de juiste vragenlijst. De vragenlijst bevindt zich op de beveiligde site van de huisartsenaccreditatie organisatie.

Wij willen u bij voorbaat hartelijk danken voor uw medewerking!

Goed om te weten

Wij vinden het belangrijk om goed naar onze patiënten te luisteren en adequaat te reageren op de vragen die zij hebben. Daarbij proberen we meerdere dimensies te betrekken (lichamelijke, psychische, sociale en existentiële dimensie). Onze kennis, vaardigheden en ervaring zetten wij in bij het analyseren van de vragen, het stellen van de diagnose, en het adviseren en behandelen van onze patiënten.

Om up-to-date te blijven worden huisartsen, assistenten en praktijkverpleegkundigen regelmatig bij- en nageschoold. De praktijk wordt jaarlijks gevisiteerd (doorgelicht) ten behoeve van praktijkaccreditatie (het ‘keurmerk’ van het Nederlands Huisartsen Genootschap). Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van ons vak, door huisartsen en assistentes een opleidingsplek in onze praktijk te bieden, en te participeren in regionale en landelijke bestuursfuncties en in wetenschappelijke fora.

Huisarts in opleiding

Vanaf 1 maar 2020 wordt Ramon Janssen – sinds 1 juni 2018 huisarts in opleiding in opnze praktijk – opgevolgd door Rosanne van Heeckeren (1990). Elk jaar werkt een huisarts in opleiding in onze praktijk. Het is een afgestudeerd arts die een driejarige specialisatie tot huisarts volgt. Hij of zij draait volledig (onder supervisie van de praktijkhouders) mee als huisarts. Mocht u bezwaar hebben tegen een consult met een huisarts in opleiding, dan kunt u dit tegen de assistente zeggen.

Openingstijden

Maandag 8.00 – 17.00 uur
Dinsdag 8.00 – 17.00 uur
Woensdag 8.00 – 17.00 uur
Donderdag 8.00 – 17.00 uur
Vrijdag 8.00 – 17.00 uur

Contact gegevens

Meentweg 37h

1261 XS Blaricum

Telefoon: 035 – 531 55 40

Of neem direct contact op