Huisartsen Blaricum

Huisartsen Blaricum is de nieuwe naam van één van de drie huisartsenpraktijken in gezondheidscentrum De Lloods, een mooi en modern gezondheidscentrum dat centraal gelegen is in het oude dorp van Blaricum. De praktijk heeft met ingang van 1 januari 2022 een nieuwe start gemaakt. Per 1 Januari 2023 zijn Romy Lankman en Kirian van der Weg de nieuwe dokters die met veel enthousiasme werkzaam zijn in de praktijk. Samen met het vaste assistententeam en de praktijkondersteuners van De Lloods bieden zij u huisartsenzorg in de volle breedte. Patiënten uit Blaricum, Laren (NH), Eemnes en een deel van Huizen kunnen in deze praktijk terecht.

De praktijk is momenteel geopend voor nieuwe patiënten.

 

Er is een nauw samenwerkingsverband met de overige huisartsen in De Lloods. Bij afwezigheid nemen zij voor elkaar waar. Zo kunt u in Huisartsen Blaricum het hele jaar door terecht voor medische hulp.

Huisartsen Blaricum is een kleinschalige praktijk waarin persoonlijke zorg op maat centraal staat. Deze zorg kan optimaal voor u geregeld worden door de nauwe samenwerking met de andere disciplines in De Lloods, zoals fysiotherapie, wijkverpleging, dietiste, psycholoog en apotheker.

Openingstijden

Maandag 8.00 – 17.00
Dinsdag 8.00 – 17.00
Woensdag 8.00 – 17.00
Donderdag 8.00 – 17.00
Vrijdag 8.00 – 17.00