Jeroen Witte oefentherapie Mensendieck
Info en Reglement

Privacyreglement
Uw oefentherapeut houdt, om uw behandeling zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren een registratie bij van uw medische en administratieve gegevens. Op deze registratie is de wet Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) van toepassing. Deze wet bevat regels met betrekking tot het doel van de registratie, de aard van de gegevens die worden geregistreerd, het beheer van de gegevens, de personen die toegang hebben tot die gegevens en het inzagerecht van de patiënt. Al deze zaken zijn in een reglement vastgelegd.
Privacy reglement

Klachten
Mocht u vragen hebben over de behandeling of opmerkingen hebben over de gang van zaken in de praktijk, aarzel dan niet die te uiten. Ik sta u graag te woord en zal er alles aan doen uw behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Als de klacht niet naar uw tevredenheid wordt opgelost, kunt u terecht bij het Secretariaat Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn waarvan het adres te vinden is in onderstaande bijlage.
Patiëntenfolder klachtenregeling

Informed consent
Alvorens de behandelingen gegeven worden, kunt u gevraagd worden een formulier te ondertekenen, waarin u verklaart volledig geïnformeerd te zijn over de klacht waar u mee komt en akkoord te gaan met de voorgestelde behandeling.

Contact gegevens

Meentweg 37P

1261 XS Blaricum

Telefoon: 035 – 531 80 76 

jeroenwitte@delloods.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 – 17.30
Dinsdag 8.00 – 17.30
Woensdag 8.00 – 20.30
Donderdag Gesloten
Vrijdag 8.00 – 17.00

of neem direct contact op