Jeroen Witte oefentherapie Mensendieck
Vergoedingen en Tarieven

De meeste zorgverzekeraars hebben Oefentherapie Mensendieck opgenomen in de aanvullende pakketten. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt vanuit de aanvullende pakketten is per verzekering verschillend. Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering.

  • Patiënten onder de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen 9 behandelingen per jaar vergoed uit de basisverzekering. Indien nodig nog 9 behandelingen en daarna eventueel een wisselend aantal uit een aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat uit de aanvullende verzekering vergoed wordt is afhankelijk van het gekozen pakket.
  • Patiënten onder de 18 jaar met een chronische indicatie krijgen alle behandelingen vergoed.
  • Patiënten boven de 18 jaar met een chronische indicatie krijgen vanaf de 21e behandeling 100% vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering.
  • Patiënten boven de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen een wisselend aantal behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering.

Hieronder vindt u een link naar het vergoedingenoverzicht voor oefentherapie Mensendieck. De informatie die u hier vindt is ontleend aan de openbaar verstrekte informatie door verzekeraars. Aan de gegevens uit dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. U doet er goed aan altijd uw eigen polisvoorwaarden te raadplegen, of in geval van twijfel contact op te nemen met uw verzekeraar.

Tarieven
De tarieven zijn vastgesteld door de zorgverzekeraar.
Onderstaande tarieven gelden indien de behandeling buiten de verzekering valt, of wanneer sprake is van een particuliere nota.

Behandeling oefentherapie Mensendieck € 38,00
Behandeling oefentherapie Mensendieck € 48,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek € 48,00
Screening € 15,00
Intake en onderzoek na screening € 35,00
Verzuimtarief € 21,00

Chronische lijst

Download hieronder de lijst met chronisch indicaties voor 2018.

Uw verantwoordelijkheid
Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering of neemt u contact op met de desbetreffende zorgverzekeraar om na te gaan in hoeverre oefentherapie Mensendieck wordt vergoed. Wanneer u in behandeling gaat zonder dekking van uw verzekering, zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Gereserveerde behandeltijd welke niet ten minste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt middels het verzuimtarief in rekening gebracht.
Het antwoordapparaat staat altijd aan om een boodschap in te spreken.

Contact gegevens

Meentweg 37P

1261 XS Blaricum

Telefoon: 035 – 531 80 76 

jeroenwitte@delloods.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 – 17.30
Dinsdag 8.00 – 17.30
Woensdag 8.00 – 20.30
Donderdag Gesloten
Vrijdag 8.00 – 17.00

of neem direct contact op